Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Karin Karin heeft geschreven op 26 mei 2019 om 12:23
Ik heb 2 heerlijke dagen mogen beleven met Reiki 1. Wat een ervaring en wat een super gevoel om die energie te kunnen en mogen voelen / ervaren! Esther is , zoals met alles, een prachtig mens die echt tijd maakt voor je en je helpt waar ze maar kan. Als je op zoek bent naar een goede en toegewijde reiki coach, maak dan een afspraak bij reiki en klankpraktijk de verbinding . Je zal er zeker geen spijt van krijgen!
natasja natasja heeft geschreven op 2 maart 2019 om 17:03
Wat heb ik genoten van de twee dagen reiki 1!! Met een kleine groep met lieve mensen hebben we 2 dagen lang info gehad en geoefend. Esther heeft ons op een heel ontspannen manier ondergedompeld in de reiki-wereld. Esther is een lieve, warme vrouw, die zeer kundig en invoelend is. Ze ziet en voelt wat er speelt bij de cursisten en gaat daar op een fijne manier mee om. De lunch was heerlijk en erg uitgebreid. En ook de "nazorg" was super. Kortom: Top!! Ik heb erg veel zin in reiki 2!
Yoëlla Hijkoop Yoëlla Hijkoop heeft geschreven op 10 februari 2019 om 15:18
Wauw, wat een fantastische, indrukwekkende ervaring heb ik beleefd toen ik de reiki 1 cursus deed bij Esther.. Een kleine 1,5 jaar geleden kwam het voor het eerst ter sprake dat Esther een reiki cursus zou gaan verzorgen, ik wist het meteen; hier wilde ik meer van weten! Ik had namelijk al eens een klankreis met haar mee mogen maken en dat heeft ook zoveel bij me losgemaakt! Er kwamen veel dingen voorbij in mijn leven, uiteraard hield ik contact met Esther en regelmatig dacht ik terug aan de afspraak die ik met haar gemaakt had om bij haar de reiki 1 cursus te volgen. Mijn geduld werd geregeld getest, als ik namelijk iets in mijn hoofd heb, dan vind ik het zelf fijn als ik het meteen kan gaan uitvoeren. Een kleine 2 weken geleden was het dan eindelijk zo ver! En wat ben ik blij dat ik gewacht heb tot dit moment! Het kwam precies op tijd en het klopte exact in mijn leven. Ik voel me dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met reiki zoals het bedoeld is, in de puurste vorm en op de manier zoals het hoort te zijn, alles klopte. Ik ben blij dat ik dagelijks reiki energie in mijn lichaam mag voelen stromen, het geeft mij hernieuwde/ krachtigere levensenergie en het geeft me elke dag de keuze om met een fijne energie de wereld in te stappen. Ik kwam thuis in mijn eigen lichaam en ik voel meer waardering, acceptatie, liefde en aanvaarding van en voor mezelf. Hier was ik al zolang naar op zoek en nogmaals dit was t moment waar ik naartoe geleefd heb. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen energie bij mezelf kan houden en hoe ik in verbinding met mezelf kan zijn. Ik ga zeker de reiki 2 cursus ook volgen, ik ben fan! En graag wil ik delen waarom Esther de aangewezen persoon is om deze cursus bij te doen; ze verbind op een geweldige manier, sluit alles in, behandelt je met respect en weet een dusdanige sfeer te creëren waardoor het fijn is om iets nieuws te gaan doen. Ik zelf ben behoorlijk streng voor mezelf, zeg maar gerust perfectionistisch en ik ervaar meestal als ik iets nieuws leer, eerst frustratie, door de manier waarop Esther met me omging, kon ik meteen naar het doen,voelen en dus op een hele ongedwongen, natuurlijke manier iets nieuws leren. Ze pikt alles feilloos op en en benoemt het op een fijne manier als er iets bij iemand speelt.Ze heeft een enorme kennis, deelt deze op een fijne manier en ze is een prachtig, inspirerend persoon die iedereen aan zou kunnen zetten tot ontwikkeling. Ik ben blij en dankbaar dat ik mezelf deze ervaring heb gegund en ik gun het iedereen om op deze manier in je lichaam te kunnen zijn. Deze recensie mag openbaar gedeeld worden. Liefs, Yoëlla
Evelien Evelien heeft geschreven op 7 februari 2019 om 23:58
De Reiki I cursus.....zijn er woorden voor. Eigenlijk niet. Je bood een warm en veilig nest voor mij en voor de anderen. Precies de goede begeleiding, met de juiste professionaliteit én niet te vergeten een gezellig samenzijn tijdens de heerlijke lunch. Op naar de Reiki II!
Selma Selma heeft geschreven op 6 februari 2019 om 11:34
Wat een bijzondere ervaring was het bij Esther. Ik heb de Reiki 1 cursus bij haar gevolgd. Ze weet en voelt zoveel en begeleid je daar goed bij. Ze heeft oog en aandacht voor iedereen individueel en voor de groep samen. Ik vond het erg fijn en kan niet wachten tot de tijd daar is om ook weer bij Esther Reiki 2 te gaan volgen! 🙂

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.