Spirituele Klankbeleving bij Zuiderlicht Breda: 18 februari 2022 van 20-21:30 uur

Tijdens deze klankbeleving word je in een ontspannen sfeer door mijn stem en verschillende klankinstrumenten meegenomen op je innerlijke reis naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Klank, aangeboden op deze wijze, brengt innerlijke transformaties teweeg.

Dit kan ontspanning of activering zijn, welke langere tijd na de klankbeleving doorwerkt. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, enkel lekker genieten van de klanken die tot je komen. Het zal je datgene brengen wat op dat moment voor jou het juiste is.

Tijdens dit proces ontstaat een diepe ontspanning voor lichaam, emoties en geest. Het denken komt tot rust en je komt in een meditatieve staat, de poort naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Als je hiermee in contact komt, gaat de energie die daar aanwezig is, stromen.

Deze energie zuivert en vitaliseert.

Vermoeidheid, stress en allerlei indrukken kunnen dan verwerkt worden. Daardoor kan er na een klankbeleving weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor leven.

Fijn toch?

Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

lokatie: Spiritueel centrum Zuiderlicht te Breda

kosten: 25 euro pp

tijd: 20:00-21:30 uur

systemisch coachen

Wil jij een echte verdieping maken in persoonlijke ontwikkeling omdat het zo niet meer gaat en je echt meer uit je leven wilt halen? Laat je dan systemisch coachen. Wat houdt dat in? We maken jouw familiesysteem met haar dynamieken zichtbaar middels systemische oefeningen, tafelopstellingen en het maken van een…

Verder lezen

Heb je al Reiki I en II gedaan en wil je nu een échte verdiepingsslag maken in je eigen systeem om tot heelheid te komen? Doe dan mee met de unieke 2 daagse basiscursus REIKI en FAMILIE OPSTELLINGEN op 07 en 08 januari 2021. Er zijn nog 2 plekken vrij!

Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen die een reiki I en II cursus gedaan heeft en die graag inzicht krijgt in de invloed van het eigen familiesysteem op zijn/haar dagelijkse manier van denken, voelen en handelen. Je leert middels Reiki dit proces op hele fijne wijze te ondersteunen. Een…

Verder lezen

Je voelt je niet fit, je mag de deur niet uit en je hebt wel een extra energieboost nodig? boek een reikiafstandsbehandeling! lekker vanuit je eigen huis op de bank een behandeling krijgen, hoe fijn is dat??

Een reikiafstandsbehandeling is een hele fijne en krachtige manier van reiki ontvangen op afstand. Jij bent gewoon lekker thuis in je eigen omgeving waar je op een rustige plek op je rug gaat liggen. 45 minuten lang zal ik je behandelen. Misschien denk je: Ja, vast” Ja echt het kan,…

Verder lezen